Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th November 2008, 16:17
claudioimai claudioimai is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 23
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question where are the error logs for ISPConfig?

Hello, guys.

I set up another ISPConfig server this week, with the version 2.2.27. Everything looks fine, but after I created 4 sites with subdomains from the same domain (and a few other tasks), It is now refusing to create a new site.
Or better, it creates the site in the database, but there's no directory for the new site (webXX), and I looked into the bind directory, and there's no entry for the new site there.

Also, If I trash the site it goes to the recycle bin, but I can't remove it from there (Empty Recycle bin), but I can "Restore" it.

Any clues?

Or, is there any log where I could look into what happens when I click "Save" in the ISP manager, to troubleshoot this problem?

(a secondary question: I've been looking all day for it, but couldn't get good info about setting 2 DNS servers for use with 2 installations of ISPConfig, where each can be secondary to the other - is it possible?)

Thanks a lot!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
ispconfig error logs, web not fully created

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.