Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 19th November 2008, 22:28
ahagadorn ahagadorn is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 22
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 4 Posts
Default

I am still stumped on this issue. I turned on verbose messages in master.cf and still cant find why it comes up with invalid user. According to the logs, it does correctly associate the forwarding address with the original recipient.

As near as I can tell, it may be trying to send to a local mailbox with the forwarding address, which of course won't be found, instead of sending it out to the mailhost of the forwarding address domain.

Any help would be appreciated - Thanks!
Andy
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail forward fails. Kaj Installation/Configuration 13 29th May 2008 16:57
Would the problem come from postfix? satimis Server Operation 10 27th January 2008 10:31
/var/log/maillog entries I dont understand shawnbishop General 3 23rd January 2008 17:27
Mail for one virtual domain works but not another Craig Server Operation 1 27th April 2007 07:16
forward from postfix to two mail relay's rimon HOWTO-Related Questions 2 7th April 2007 06:59


All times are GMT +2. The time now is 13:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.