Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th February 2006, 11:26
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
Default apt-get update command is not functioning.

When i give the command "apt-get update" i have the following results":


server1:/home/admin# apt-get update
Err http://ftp.nl.debian.org stable/main Packages
Temporary failure resolving 'ftp.nl.debian.org'
Err http://security.debian.org stable/updates/main Packages
Temporary failure resolving 'security.debian.org'
Err http://ftp.nl.debian.org stable/main Release
Temporary failure resolving 'ftp.nl.debian.org'
Err http://security.debian.org stable/updates/main Release
Temporary failure resolving 'security.debian.org'
Err http://ftp.nl.debian.org stable/main Sources
Temporary failure resolving 'ftp.nl.debian.org'
Err http://ftp.nl.debian.org stable/main Release
Temporary failure resolving 'ftp.nl.debian.org'
Failed to fetch http://ftp.nl.debian.org/debian/dist...86/Packages.gz Temporary failure resolving 'ftp.nl.debian.org'
Failed to fetch http://ftp.nl.debian.org/debian/dist...y-i386/Release Temporary failure resolving 'ftp.nl.debian.org'
Failed to fetch http://ftp.nl.debian.org/debian/dist...rce/Sources.gz Temporary failure resolving 'ftp.nl.debian.org'
Failed to fetch http://ftp.nl.debian.org/debian/dist...source/Release Temporary failure resolving 'ftp.nl.debian.org'
Failed to fetch http://security.debian.org/dists/sta...86/Packages.gz Temporary failure resolving 'security.debian.org'
Failed to fetch http://security.debian.org/dists/sta...y-i386/Release Temporary failure resolving 'security.debian.org'
Reading Package Lists... Done
E: Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead.

What could be wrong?
(I have receive these results everytime i give the mentioned command.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
left frame (Tools) broken after update Tommie Installation/Configuration 4 11th February 2006 00:02
SpamAssassin runs amok after Update Coteaux Installation/Configuration 12 18th January 2006 23:27
Security Update: PHPMyAdmin-2.6.4-pl3 till General 4 31st October 2005 17:27
Update from 2.0.7 to 2.0.8 brody Installation/Configuration 7 31st August 2005 16:37
# yum update domino Server Operation 2 29th August 2005 10:56


All times are GMT +2. The time now is 20:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.