Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th October 2008, 16:48
chua_jose chua_jose is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 70
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default i dont recive any mail of any domain

Hi
i have a problem,I cannot receive e-mails of any user of my ispconfig.
I can send email correctly, but I cannot receive them.

my maillog:
Oct 30 15:03:29 SD1111100130 postfix/local[24055]: 443AB3101B1: to=<xxxxxx.com_sistemas@SD1111100130.xxxxxxxxx.com >, orig_to=<sistemas@xxxxxxxxxxx.com>, relay=local, delay=1.5, delays=1.5/0/0/0.01, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to command: /usr/bin/procmail -f-)
Oct 30 15:03:29 SD1111100130 postfix/qmgr[23966]: 443AB3101B1: removed
Oct 30 15:12:52 SD1111100130 postfix/qmgr[27460]: 9BA983101B1: from=<chua_josesss@yahoo.es>, size=1745, nrcpt=1 (queue active)

The user to whom I try to send the e-mail this one in the file /etc/postfix/virtusertable and the domain of this user is in /etc/postfix/local-host-names

Which can be the problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't login SquirrelMail satimis Server Operation 23 10th June 2008 13:51
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL - TLS not working c4rdinal HOWTO-Related Questions 22 29th April 2008 01:44
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 14:17
Postfix reject connections gabrix Server Operation 27 25th January 2007 08:37
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs ebbay Installation/Configuration 9 4th March 2006 11:47


All times are GMT +2. The time now is 18:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.