Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th October 2008, 23:04
vaio1 vaio1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Italy
Posts: 664
Thanks: 77
Thanked 12 Times in 7 Posts
Default CentoS doesn't send the emails

Hi guys,

I have installed the ISPConfig on CentoS and the emails doesn't start from the server using the pop3 protocol.

what is the main troubleshooting in this case?

thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I can send emails, but not receive adobe Installation/Configuration 7 25th June 2010 20:22
postfix/email problems...will not send emails out plathw Server Operation 13 28th November 2007 16:04
Centos 4.4 ISPconfig I cant recive emails from out. polikarp General 17 29th March 2007 04:34
isp doesnt allow to send emails munika Installation/Configuration 6 1st December 2006 15:59
send and receve mail on centos 4.3 tesquenure Installation/Configuration 11 25th April 2006 21:15


All times are GMT +2. The time now is 14:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.