Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th October 2008, 02:33
neutrino neutrino is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 61
Thanks: 13
Thanked 9 Times in 8 Posts
Unhappy atmail first login

Hello,

I just installed atmail on my ISPconfig webserver following the howto I found on this site.

Thanks for all, everything worked great... except the fact that I have no idea how to login on AtMail

I'm asked for a mail adress on login, a mailserver and a password (+ language and protocol).

As mail adress I suppose I should enter the admin mail that was asked during the install, as mailserver my own server ip but as password? the admin password for the ISPconfig website? the MYSQL password?

I've not been asked for a awebmail admin password so i serisouly wonder what it could be, I've tried everything out and can't find a way to login....

Please help
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
Problems with Email, courierpop3login: LOGIN FAILED, Ub. 6.06 Perf. Setup+IspC. make-fun Installation/Configuration 3 29th February 2008 11:47
Unable to authenticate to SMTP server ashkev Installation/Configuration 15 6th February 2007 18:46
kann keine mails empfangen odin1 Installation/Configuration 5 6th July 2006 13:13
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 18:28


All times are GMT +2. The time now is 06:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.