Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #10  
Old 16th October 2008, 19:26
hahni hahni is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 67
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question

Quote:
Originally Posted by bzzik View Post
I had the same problem as nocture described:
Code:
./setup2: line 76: export: `/etc/init.d': not a valid identifier
And replace of line 76 with:
Code:
export dist_init_scripts=$dist_init_scripts
Then started installation and... it made a clean install For me no probs, cause I was only testing my web server, but for others
Clean Install != Update?
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.0.6 Beta released till General 38 21st September 2008 19:15
phpMyAdmin 2.11.8 package released for ISPConfig 2 Hans General 2 29th July 2008 07:23
ISPConfig 2.3.3-dev released till General 10 12th March 2008 21:08
ISPConfig 2.2.20 released till General 31 13th February 2008 16:17
fastcgi and php with ispconfig tosser Tips/Tricks/Mods 3 25th June 2006 21:01


All times are GMT +2. The time now is 13:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.