Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 14th October 2008, 20:14
provell provell is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 97
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default perfect install but no ISPconfig

Hi Everyone,

I just followed the "debian etch perfect installation"(As I have done many times before).
Then I went on to installing ISPconfig, there were no errors during installation.
The installation log shows no errors
ISPconfig says it's started but I can't reach it on https://server:81 ????
(page not found )

If I just go to port 80 http://server I get the default appache page saying "It works".
Not the ISPconfig welkom page.

Checking the forum for some simmular problems I could not find it but did gave me some trouble shouting commands.
The output starting ISPconfig by hand shows errors:

/etc/init.d/ispconfig_server start
shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
Starting ISPConfig system...
shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
/root/ispconfig/httpd/bin/apachectl startssl: httpd started
shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
ISPConfig system is now up and running!


Am I missing files?
Is there something in the installation directory not accessible?

Never had this before.
Any help would be much aprecited, thanks in advance.

Rgds Edo
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig install error - "PHP Binary coming with ISPConfig does not work ..." mleblanc Server Operation 5 24th June 2008 17:40
ISPConfig install continues to fail jervolpe Installation/Configuration 3 6th July 2007 12:17
ISPconfig Virtual Hosts + Perfect setup Problem ? orasis Installation/Configuration 5 16th March 2007 10:46
ISPConfig install error clabrown Installation/Configuration 6 4th January 2007 16:46
Multiple IPs on a single ISPConfig install? Craig Installation/Configuration 4 14th December 2006 18:22


All times are GMT +2. The time now is 14:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.