Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th September 2008, 13:02
gwa7 gwa7 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 34
Thanks: 2
Thanked 10 Times in 6 Posts
Default Urgent! pop server down, website down, ispconfig working

I have been up all night long and I would appreciate any help.

I upgraded my suse 10.1 to 11 and then I ispconfig to version 2.2.25

Now pop and Imap is not working, and websites are not working. ISPconfig is working.

Here are the error messages:

Quote:
[Sat Sep 27 12:57:36 2008] [error] [client ::1] Directory index forbidden by Options directive: /srv/www/htdocs/
[Sat Sep 27 12:57:38 2008] [error] [client ::1] Directory index forbidden by Options directive: /srv/www/htdocs/
[Sat Sep 27 12:57:39 2008] [error] [client ::1] Directory index forbidden by Options directive: /srv/www/htdocs/
[Sat Sep 27 13:12:23 2008] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sat Sep 27 13:12:23 2008] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sat Sep 27 13:13:33 2008] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sat Sep 27 13:13:33 2008] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sat Sep 27 13:25:42 2008] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sat Sep 27 13:25:42 2008] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sat Sep 27 13:35:06 2008] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sat Sep 27 13:35:06 2008] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sat Sep 27 13:35:08 2008] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sat Sep 27 13:35:08 2008] [error] an unknown filter was not added: PHP
I am guessing this may be due to the passwords getting corrupted. I noticed the website folders were set to root for user and group.
I also had login problems and once I re-entered the password the logins worked. Also the main www folder is root for user and group. I don't know which users I need to change to make this work and I don't know what the permissions on the directories should be.

Please help!
Thanks,
Gary
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig setup - DNS, router and general access problems ingvar Installation/Configuration 6 31st July 2010 13:13
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
New ISPConfig Server rsun Installation/Configuration 10 16th February 2008 14:54
cacti problem - graphs have huge gaps Chip Installation/Configuration 7 7th February 2008 23:24
Problem with keeping Apache alive bobeq Server Operation 3 29th November 2007 16:11


All times are GMT +2. The time now is 10:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.