Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th September 2008, 13:36
hbellmer hbellmer is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Mainz, Germany
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to hbellmer
Default [Update] No more Database possible

Hi Folks,

after using ISPconfig for 4-5 months everything worked fine.

Yesterday my VServer crashed and after fixing some issues i tried to update (to 2.2.25, from 2.2.X) ISPconfig.

It seems that ISPConfig didn't perform the update correct. Some Databases are missing and there is no option to create Database in the Website-Account.

Has anyone some suggestions how to fix that? Or where i could take a look?

greetings
hannes
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th September 2008, 16:52
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

Looks as if your ispconfig version and database structures do not match. This may happen when a update failed or you migrated the server and used a older database version. Please download the latest ISPConfig version and run setup to update the database structure.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 26th September 2008, 19:17
hbellmer hbellmer is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Mainz, Germany
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to hbellmer
 
Default

Hi Till,

this worked. Many thanks, but all my Databases are gone... not nice but manageable.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OpenLDAP + Samba Domain Controller On Ubuntu 7.10 E1sbaer HOWTO-Related Questions 3 7th May 2008 19:41
Database missing after upgrade autonic General 1 7th March 2008 16:33
Database naming in ISPConfig 2.2.21 different from previous versions rsun Installation/Configuration 1 18th February 2008 18:34
Mail System doesnt work! crichton Installation/Configuration 3 18th September 2007 00:49
Recreating ISPConfig database retran Installation/Configuration 2 16th April 2006 00:22


All times are GMT +2. The time now is 23:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.