Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 3rd September 2008, 08:16
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
We haven't decided this yet, but I think sooner or later we will support lighttpd.
hopefully beside apache support?
Sponsored Links
  #32  
Old 3rd September 2008, 10:22
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,777
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
Default

Apache is already supported.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
  #33  
Old 10th September 2008, 21:01
bochenn bochenn is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Rio Cuarto, Argentina
Posts: 27
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 1 Post
Send a message via AIM to bochenn Send a message via Skype™ to bochenn
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Download
-----------------------------------------------------

The software itself can be downloaded here:

http://www.ispconfig.org/downloads/I....6-beta.tar.gz

ISPConfig 3.0.0.6 Beta is also available as ready to run VMWare virtual
machine based on Debian Linux.

Download of the VMWare image:

http://www.ispconfig.org/downloads/I...ebian_etch.zip (approx. 600 MB)

When you run the vmware image the first time you will be asked to keep
or create a MAC address. Select "keep", otherwise the networking wont work.

The root password of the VM is set to "ispconfig", the IP address is
192.168.0.100 and has to be reconfigured in /etc/network/interfaces
to meet your network requirements. The ISPconfig Interface login is:

http://192.168.0.105:8080/

User = admin
Password = admin.
I know this question might be off topic, but I had a problem running the VMWare image. I'm on a Mac with Leopard and using the latest version of VMWare Fusion.
When I start the virtual machine after a few seconds a error window pop ups saying "VMWare Fusion can not connect to the virtual machine."

Anyone had the same problem?

Thanks
  #34  
Old 11th September 2008, 14:22
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

I don't have a Mac to test with.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
  #35  
Old 11th September 2008, 15:25
Snowman Snowman is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 120
Thanks: 38
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default mac user

Quote:
Originally Posted by bochenn View Post
I know this question might be off topic, but I had a problem running the VMWare image. I'm on a Mac with Leopard and using the latest version of VMWare Fusion.
When I start the virtual machine after a few seconds a error window pop ups saying "VMWare Fusion can not connect to the virtual machine."

Anyone had the same problem?

Thanks
try new version, i had no problem never before
The Following User Says Thank You to Snowman For This Useful Post:
ahagadorn (28th July 2009)
  #36  
Old 15th September 2008, 06:32
bochenn bochenn is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Rio Cuarto, Argentina
Posts: 27
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 1 Post
Send a message via AIM to bochenn Send a message via Skype™ to bochenn
Default

Quote:
Originally Posted by Snowman View Post
try new version, i had no problem never before
update: now it works. but i don't know how to configure network interfaces, i've used vi to access to the interfaces file, but i don't know what to edit there.

if I try to browse in my browser the IP http://192.168.0.105:8080/ i just get a 404 error.

anyone could help me?

thanks

Last edited by bochenn; 15th September 2008 at 07:18. Reason: i've managed to find a solution for what i asked for.
  #37  
Old 16th September 2008, 17:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bochenn View Post
update: now it works. but i don't know how to configure network interfaces, i've used vi to access to the interfaces file, but i don't know what to edit there.
What's in /etc/network/interfaces, and what's the gateway IP and the server's IP?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
  #38  
Old 16th September 2008, 22:55
Wojtek1 Wojtek1 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 36
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 3 Posts
Default Mail Filter problem

Hi Everyone!
I don't know it is a bug or not ... but i notice that:
When i was add a Mail Filter to one of accounts in /var/vmail/domain/user/ directory ispconfig create .mailfilter file.
When i delete Mail Filter, delete command only update mail_user_filter table, but .mailfilter file still exists and in table mail_user in record=mailuser_id in field custom_mailfilter still is declaration of "deleted" filter.
I use vmware image of ispconfig 3.0.0.6

Sorry for my english and thanks for advice.
Wojtek
  #39  
Old 21st September 2008, 19:15
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,777
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
 
Default

ISPConfig 3.0.0.7 released:

http://www.howtoforge.com/forums/sho...d.php?p=146084
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 2.2.24 released till General 59 27th September 2008 13:54
ISPConfig 2.2.23 released till General 4 30th April 2008 12:47
ISPConfig 2.2.14 released till General 48 19th July 2007 23:46
ISPConfig 2.2.12 released till General 24 24th May 2007 17:45
ISPConfig remoting plugin Beta 2 released till General 14 29th April 2006 14:13


All times are GMT +2. The time now is 08:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.