Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2nd September 2008, 14:00
Camran Camran is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 30
Thanks: 2
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default after update to 2.2.25 i have lost my dbs

hi,

i had 2.2.21 and works good untill i decide to upgrade it to 2.2.25
i saw that a lot of my website has no db and down due to haveing lost it's datebase and then even when i click on ISPManager > www.example.com > option i cant add any db i mean i cant see add option even i enable the website to add 5 db


please help my in this situation
what's happen after update
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd September 2008, 18:34
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,483
Thanks: 835
Thanked 5,524 Times in 4,345 Posts
Default

Did you had any errors during update? The situation you decribe happens if the mysql database could not be updated e.g. becuase you reduced the rights of the mysql user for ispconfig.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd September 2008, 01:10
Camran Camran is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 30
Thanks: 2
Thanked 3 Times in 3 Posts
 
Default during the installation there is no error after i upgrade now it's working bu

during the installation there was no error, after i install it again now it's working!! but i have lost some of my DBs!!!

Quote:
Originally Posted by till View Post
Did you had any errors during update? The situation you decribe happens if the mysql database could not be updated e.g. becuase you reduced the rights of the mysql user for ispconfig.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setting Signalfile Failed: update SupuS Installation/Configuration 18 8th May 2008 22:33
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 15:17
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 20:38
Moving an account lost dbs and http directives WebRuss Installation/Configuration 2 8th May 2007 14:45
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 06:19


All times are GMT +2. The time now is 15:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.