Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 19th August 2008, 11:42
Grey Grey is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Germany
Posts: 70
Thanks: 9
Thanked 18 Times in 15 Posts
Default

I just updated from 0.1.1 with your package. Nice work btw.

Did someone encouter the same problem than me, that after updating all user-specific settings are gone? No adressbook, no signatures/identities are left. All blank. Anyone else?

Edit: Nevermind I found the problem. If you go with the docs and delete the old roundcube module, you will also loose the sqlite DB included in that folder. To save settings like identities etc. copy sqlite.db to a safe location and insert it back after installing the new module. Same goes to all modification of skin or alike.

Last edited by Grey; 19th August 2008 at 13:59.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Grey For This Useful Post:
falko (20th August 2008)
Sponsored Links
  #12  
Old 21st August 2008, 10:14
fr3akdk fr3akdk is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Error

Hi there.

I have a problem with the 0.2 Alpha installation. I think it's related to the dom xml. When i have an email in my inbox, I can't open it - it just displays a blank page. If I open it in IE I can see that I get a HTTP500 error. I have searched google with no result.

Heres the log:
PHP Code:
[21-Aug-2008 09:30:40PHP Warning:  include_once(DOMDocument.php) [<a href='function.include-once'>function.include-once</a>]: failed to open streamNo such file or directory in /home/admispconfig/ispconfig/web/roundcubemail/program/include/iniset.php on line 76
[21-Aug-2008 09:30:40PHP Warning:  include_once() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening 'DOMDocument.php' for inclusion (include_path='/home/admispconfig/ispconfig/web/roundcubemail/:/home/admispconfig/ispconfig/web/roundcubemail/program:/home/admispconfig/ispconfig/web/roundcubemail/program/lib:/home/admispconfig/ispconfig/web/roundcubemail/program/include:.:'in /home/admispconfig/ispconfig/web/roundcubemail/program/include/iniset.php on line 76
[21-Aug-2008 09:30:40PHP Fatal error:  Class 'DOMDocument' not found in /home/admispconfig/ispconfig/web/roundcubemail/program/lib/washtml.php on line 188 
I'm running ISPConfig 2.2.24 on an Debian Etch sytem and it is installed after the how to, on this site. Furthermore i have searched for det dom-xml package in the rep. but can't find any packages for php5.

Any help here?.
Reply With Quote
  #13  
Old 22nd August 2008, 12:56
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Does the file DOMDocument.php exist?
What's the output of
Code:
updatedb
locate DOMDocument.php
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #14  
Old 22nd August 2008, 16:03
fr3akdk fr3akdk is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have issiued the 2 commands as root in the terminal and it comes up with nothing.
Reply With Quote
  #15  
Old 23rd August 2008, 16:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

This means the file doesn't exist...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #16  
Old 24th August 2008, 19:25
fr3akdk fr3akdk is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
This means the file doesn't exist...
Okay - how do I fix it then?. Where can i get the file?.
Reply With Quote
  #17  
Old 25th August 2008, 14:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Did you follow the installation instructions to the letter?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #18  
Old 25th August 2008, 15:25
fr3akdk fr3akdk is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Did you follow the installation instructions to the letter?
Yes I did and I tried it two times, but I end up with the same result every times.
Reply With Quote
  #19  
Old 26th August 2008, 18:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

I've never tried RoundCube, so I'm afraid I can't help.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #20  
Old 26th August 2008, 19:08
fr3akdk fr3akdk is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Smile

Quote:
Originally Posted by falko View Post
I've never tried RoundCube, so I'm afraid I can't help.
Okay, thanks for your help anyways

- Any others that's getting this error?.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig virtual web pages not working mike_phi Installation/Configuration 8 7th May 2008 16:51
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46
openSuse10.2, ISPConfig, no PHP latcarf Installation/Configuration 22 25th February 2007 14:26
Power failiure Wwamphyri General 6 24th February 2007 21:21
Transferring Hard Drive to new System latcarf Installation/Configuration 26 20th February 2007 18:51


All times are GMT +2. The time now is 17:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.