Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st August 2008, 08:31
tal56 tal56 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 91
Thanks: 11
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Statistics Wrong

Hi guys,

I just changed the config.inc.php to allow for correct statictics according to this page : http://www.howtoforge.com/ispconfig-2.x-first-steps-p2

However my stats seem to be wrong. For example my site Web13 says 0 disk space used, but I know it should be around 2 megs or so, in a users maildir.

The command "repquota -avug" gets me this :

Quote:
*** Report for group quotas on device /dev/hda5
Block grace time: 7days; Inode grace time: 7days
Block limits File limits
Group used soft hard grace used soft hard grace
----------------------------------------------------------------------
root -- 4078256 0 0 79586 0 0
bin -- 860 0 0 222 0 0
daemon -- 28 0 0 4 0 0
sys -- 16 0 0 2 0 0
tty -- 24 0 0 2 0 0
disk -- 4 0 0 1 0 0
lp -- 84 0 0 18 0 0
mail -- 216 0 0 7 0 0
man -- 256 0 0 32 0 0
games -- 6012 0 0 543 0 0
lock -- 8 0 0 1 0 0
nobody -- 96 0 0 2 0 0
utmp -- 240 0 0 5 0 0
avahi -- 8 0 0 1 0 0
smmsp -- 1188 0 0 55 0 0
utempter -- 8 0 0 1 0 0
rpcuser -- 20 0 0 4 0 0
slocate -- 2024 0 0 3 0 0
rpm -- 34424 0 0 121 0 0
techiweb -- 36 0 0 5 0 0
sshadmin -- 32 0 0 4 0 0
screen -- 352 0 0 2 0 0
ntp -- 8 0 0 2 0 0
named -- 168 0 0 47 0 0
mysql -- 26940 0 0 742 0 0
dovecot -- 16 0 0 5 0 0
postdrop -- 352 0 0 4 0 0
postfix -- 8 0 0 29 0 0
apache -- 24 0 0 4 0 0
admispconfig -- 112200 0 0 3271 0 0
web1 -- 13604 1024000 1025024 251 0 0
web2 -- 39544 512000 513024 1023 0 0
web3 -- 12240 0 0 798 0 0
web4 -- 21784 1024000 1025024 961 0 0
web6 -- 3988 512000 513024 203 0 0
web7 -- 1052 512000 513024 105 0 0
web8 -- 3948 512000 513024 314 0 0
web9 -- 52680 512000 513024 3131 0 0
web10 -- 4012 512000 513024 421 0 0
web11 -- 4972 512000 513024 93 0 0
web13 -- 2088 512000 513024 147 0 0
ispconfigend -- 16 0 0 4 0 0
So it seems to show a correct usage of around 2MB for Web13. So why does ispconfig stats show 0 used? Is it because the disk space stats are only updated once a day and I need to wait for the update to occur? I'm runnig the newest ispconfig and Centos 5.2. Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
debian etch courier pop3 issue docean Installation/Configuration 6 20th March 2008 15:38
Installation Troubles bswinnerton Installation/Configuration 4 29th July 2007 16:56
Traffic Statistics Not Working tsj5j Installation/Configuration 11 21st February 2007 22:38
Mail statistics seem wrong hairydog2 General 4 19th January 2006 23:57
Webalizer - Usage by Country statistics leno Installation/Configuration 3 28th April 2005 18:12


All times are GMT +2. The time now is 11:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.