#1  
Old 29th July 2008, 16:35
tristanlee85 tristanlee85 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 199
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Virtual directory not working

I am trying to configure a virtual directory to my ColdFusion administrator. I currently have this:
Code:
#
# This is the  virtual directory for CFIDE
#
ScriptAlias /CFIDE/ "/var/www/html/CFIDE/"
<Directory "/var/www/html/CFIDE">
        AllowOverride None
        Order allow,deny
        Allow from all
</Directory>
When I go to www.mydomain.com/CFIDE/administrator/ I get a 403, but when I go to www.mydomain.com/CFIDE/administrator/index.cfm it works fine except images won't show and I get a 500 error. I added "index.cfm" to my DirectoryIndex line too.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th July 2008, 18:37
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,651 Times in 4,461 Posts
Default

Please have a look in the error log of the website to get a detailed error message for the 500er error.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 29th July 2008, 19:31
tristanlee85 tristanlee85 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 199
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

When trying to access: www.cfcoding.com/CFIDE/administrator I get

Code:
[Tue Jul 29 12:27:49 2008] [error] [client 208.44.219.130] attempt to invoke directory as script: /var/www/html/CFIDE/administrator/
When trying to view an image: http://www.cfcoding.com/CFIDE/admini.../adobelogo.gif I get

Code:
[Tue Jul 29 12:30:57 2008] [error] [client 208.44.219.130] (13)Permission denied: exec of '/var/www/html/CFIDE/administrator/images/adobelogo.gif' failed
[Tue Jul 29 12:30:57 2008] [error] [client 208.44.219.130] Premature end of script headers: adobelogo.gif
Reply With Quote
  #4  
Old 30th July 2008, 16:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
 
Default

Can you try
Code:
ScriptAlias /CFIDE "/var/www/html/CFIDE"
instead?

The problem with your images is that they are inside the /var/www/html/CFIDE directory, so Apache treats them like scripts...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig install issues... flyingaggie Installation/Configuration 2 18th July 2008 11:46
add web site serr57 Installation/Configuration 18 13th April 2008 12:40
directories in /home/admispconfig/ispconfig renamed? Spudchat General 10 12th April 2007 20:37
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 18:17
setup fails on debian 3.1 dtrumbower Installation/Configuration 7 7th March 2006 14:42


All times are GMT +2. The time now is 08:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.