Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th July 2008, 01:56
leeeonardo leeeonardo is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 57
Thanks: 14
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default telnet: Unable to connect to remote host: No route to host

I have Centos 4.4 Server with ISP Config, but I send mail and dont happen nothing. And my logs say:
telnet mx2.hotmail.com 25
telnet: Unable to connect to remote host: No route to host

Thanks for help me.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting e-mail working hansoffate Installation/Configuration 29 13th August 2008 16:33
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 14:17
This is %#@*&^$# embarrassing! domino Smalltalk 34 5th February 2007 21:57
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29


All times are GMT +2. The time now is 17:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.