Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #51  
Old 29th July 2008, 02:31
jfruano jfruano is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 95
Thanks: 9
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jfruano View Post
nobody response
From the update of version 2.2.24, the page login of the admin panel and all of the users login, always they appear in language English, before they view in the language selected in the admin panel configuration

Any idea ?


Other question :
After i add new domain and i use awstats by jnsc it generate the statistics well, but in this new domain now appear all pages in English language. The rest of domains before update to latest version of ispconfig (2.2.24) generate well the Pages of awstats in the language assigned (spanish)

Please anybody suggestion

Thanks.
Till & Falko :

if nobody wants to answer me, I do a question to myself:

Not have any more users in this situation?

Please answer any suggestion

Thank you
Reply With Quote
Sponsored Links
  #52  
Old 29th July 2008, 08:55
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Hans View Post
I have noticed the same from time to time with my Opera 9.51 browser.
Since i switched to https, i have that problem more often then before.
I never used it without https. But what I also found out, if using the web's apache as ssl proxy on 443 to access the ispconfig admin server, everything works fast and fine.

But when I am back home I will check if I can find out why it's taking endless time...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ben For This Useful Post:
till (29th July 2008)
  #53  
Old 29th July 2008, 09:45
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jfruano View Post
Till & Falko :

if nobody wants to answer me, I do a question to myself:

Not have any more users in this situation?

Please answer any suggestion

Thank you
Please make sure that you selected the correct language in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #54  
Old 29th July 2008, 12:52
jfruano jfruano is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 95
Thanks: 9
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs up Solved

Quote:
Originally Posted by till View Post
Please make sure that you selected the correct language in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php
Thank you very much Till. Solved.
Reply With Quote
  #55  
Old 29th July 2008, 16:06
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 210
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Did you click on the Save button when you created the site, or did you just change the tabs?
In the Mean time i know that i switched the tab and i did not click the save button. When i press the save button everything works fine.
__________________
Hans

BB-Hosting | Quality Web Hosting since 2005
Reply With Quote
  #56  
Old 4th August 2008, 21:55
fbnewtz fbnewtz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Houston
Posts: 43
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Upgraded with out issue on Debian 4.0

Seemless upgrade! Thanks guys!
Reply With Quote
  #57  
Old 7th August 2008, 10:43
PermaNoob PermaNoob is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 194
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default backup is where?

Tried to use the update from within the controlpanel but I guess that's not working, or at least it timed out in my browser.

No problem updating from the command line on debian etch.

It appeared to spend a long time making a backup first--just wondering what was backed up and where it was stored?
Reply With Quote
  #58  
Old 7th August 2008, 10:46
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

Quote:
Tried to use the update from within the controlpanel but I guess that's not working, or at least it timed out in my browser.
You can not install ISPConfig updates there. This update function is for addon packages only.

Quote:
It appeared to spend a long time making a backup first--just wondering what was backed up and where it was stored?
The backup is stored in /tmp

To make the backup smaller, delete everything in the directory /home/admispconfig/ispconfig/temp/ except of the subdirectories webmail and squirrelmail (in case they exist).
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #59  
Old 7th August 2008, 11:43
PermaNoob PermaNoob is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 194
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
You can not install ISPConfig updates there. This update function is for addon packages only.

The backup is stored in /tmp

To make the backup smaller, delete everything in the directory /home/admispconfig/ispconfig/temp/ except of the subdirectories webmail and squirrelmail (in case they exist).
Thanks--there was about 15GB in there I could delete.
Reply With Quote
  #60  
Old 27th September 2008, 13:54
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

2.2.25 is the latest version, so you should use that one instead.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Questions before installing ISPConfig 2.2.24 chrisbloom7 Installation/Configuration 2 15th September 2008 14:58
ISPConfig 2.2.24 - Fedora 9 - htaccess - mod_rewrite ChrisX Installation/Configuration 5 18th August 2008 15:59
ISPConfig 2.2.24 | mailuser app bug? Hans General 19 4th August 2008 15:18
ISPConfig 2.3.3-dev released till General 10 12th March 2008 21:08
ISPConfig 2.2.20 released till General 31 13th February 2008 16:17


All times are GMT +2. The time now is 23:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.