Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd July 2008, 13:26
bolero bolero is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 114
Thanks: 2
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default missing webalizer stats

I think I have hosed the creation of webalizer stats on my new setups somehow. I have a test setup where stats are getting created in a stats subdirectory for the webids and in a usage directory for the main hostname. e.g. it seems to work. Because webalizer stats where in English (I need them in German) I followed the directions elsewhere in this forum and compiled a new webalizer. As version 2.20 had just come out I used that. It seems to work. At least I get an answer that makes sense when I just run "webalizer".
However, it's not getting used by ISPConfig although a "which webalizer" tells me the system wants to use 2.20 in /usr/local/bin and not 2.10 in /usr/bin. According to the forum post a newly compiled one should just work "if it is in the path". webalizer.php uses "which webalizer" itself. But if the path for the command is different it would not find it. From where does ISPConfig get the path? A cron script? There is no cron script for it in cron.daily, although it runs at 4:00 a.m. which looks very much like cron.daily. There's only 00webalizer which can't be it.
I cloned that setup and uninstalled the webalizer rpm, so that only that new webalizer binary is there. On that setup I don't get any stats at all, not even the stats directories got created. I assume there's either the cron/schedule file missing or it doesn't find the binary.
How can I troubleshoot this?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bolero For This Useful Post:
AbannyvabVask (19th December 2013)
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webalizer stats question The General General 1 12th December 2007 17:24
again on webalizer stats gilas Installation/Configuration 6 6th October 2006 16:16
webalizer stats not accessible only for one user gilas Installation/Configuration 4 21st July 2006 13:08
Help....package missing sbovisjb1 Installation/Configuration 3 31st March 2006 11:14
view webalizer stats kuyaedz General 22 12th March 2006 14:45


All times are GMT +2. The time now is 07:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.