Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd July 2008, 13:08
linuxNewbie2008 linuxNewbie2008 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How to install desktop on top of Debian Etch?

Hi,

I used the tutorial to install Debian Etch and all worked fine.
Now I want to be able to launch firefox and thunderbird but don't know what to do. So I think if I had a desktop that might help me more? Is there a way of installing a desktop application on top of my Debian Etch install or do I have to start again with the Deskop Debian etch install tutorial?
Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd July 2008, 19:51
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Take a look here: http://vivapinkfloyd.blogspot.com/20...um-debian.html
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
linuxNewbie2008 (24th July 2008)
  #3  
Old 24th July 2008, 10:34
linuxNewbie2008 linuxNewbie2008 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Thank You

Hi,

Thanks for this, I actually figured out how to do it the other day. I re-installed using your tutorial on debian etch but this time selected the Desktop. Now I'm up and running! Thanks.

As I'm here, a quick question for you. Is it possible to run several instances of firefox browser instantaneously? I currently have launched an EN firefox browser which is linked to /usr/bin/firefox. If I want to run a FR firefox browser in parallel, is there a way to do this?
Reply With Quote
  #4  
Old 25th July 2008, 13:05
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
 
Default

Theoretically yes. I guess you have to install Firefox a second time, this time from hand and in another location...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
linuxNewbie2008 (25th July 2008)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig install issues... flyingaggie Installation/Configuration 2 18th July 2008 11:46
Debian Etch - Automatix2 fails install Codecs ensens HOWTO-Related Questions 2 18th February 2008 19:22
Install 2.2.6 on Debian Etch? dabro Installation/Configuration 2 7th September 2007 03:37
Bind Failed christoph2k HOWTO-Related Questions 4 28th April 2007 01:57
install fails, debian etch 4.0 edo660 Installation/Configuration 12 27th April 2007 03:40


All times are GMT +2. The time now is 18:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.