Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st July 2008, 15:20
bolero bolero is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 114
Thanks: 2
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default Possible bug with directory index defaults

There might be another bug concerning the directory index defaults that get set when you create a web with a template. Shouldn't this be controlled by optionen_directory_index in the form ISP Web? There is no such option in the form ISP Web Template. That's why I assume it. So, I reduced the possible index pages in ISP Web optionen_directory_index, but nevertheless, each newly created web gets all the "default" index pages. It seems that is hardcoded in some php page or template and not in the forms editor.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st July 2008, 15:26
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,451
Thanks: 813
Thanked 5,221 Times in 4,092 Posts
Default

The index pages are not controlled by the templates and can not be set there.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 21st July 2008, 16:04
bolero bolero is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 114
Thanks: 2
Thanked 6 Times in 6 Posts
 
Default

Can you take this as a feature request then?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig install issues... flyingaggie Installation/Configuration 2 18th July 2008 10:46
add web site serr57 Installation/Configuration 18 13th April 2008 11:40
directories in /home/admispconfig/ispconfig renamed? Spudchat General 10 12th April 2007 19:37
Installation Error, Debian 3.1 yogi183 Installation/Configuration 6 23rd February 2007 16:11
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17


All times are GMT +2. The time now is 14:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.