Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25th June 2008, 06:37
yuro yuro is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default httpd and ssl issues.

When I try and run "apache2ctl restart" I get the error
Code:
httpd not running, trying to start
here's the output of error_log from the httpd folder:
Code:
[Tue Jun 24 21:41:13 2008] [error] mod_ssl: SSL handshake failed: HTTP spoken on HTTPS port; trying to send HTML error page (OpenSSL library error follows)
[Tue Jun 24 21:41:13 2008] [error] OpenSSL: error:1407609C:SSL routines:SSL23_GET_CLIENT_HELLO:http request [Hint: speaking HTTP to HTTPS port!?]
[Tue Jun 24 21:41:13 2008] [error] mod_ssl: SSL handshake failed: HTTP spoken on HTTPS port; trying to send HTML error page (OpenSSL library error follows)
[Tue Jun 24 21:41:13 2008] [error] OpenSSL: error:1407609C:SSL routines:SSL23_GET_CLIENT_HELLO:http request [Hint: speaking HTTP to HTTPS port!?]
[Tue Jun 24 21:41:16 2008] [error] mod_ssl: SSL handshake failed: HTTP spoken on HTTPS port; trying to send HTML error page (OpenSSL library error follows)
[Tue Jun 24 21:41:16 2008] [error] OpenSSL: error:1407609C:SSL routines:SSL23_GET_CLIENT_HELLO:http request [Hint: speaking HTTP to HTTPS port!?]
du: cannot read directory `/var/www/web3/.subversion/auth': Permission denied
du: cannot read directory `/var/www/web3/user/magento/Maildir': Permission denied
du: cannot read directory `/var/www/web3/user/magento/.spamassassin': Permission denied
du: cannot read directory `/var/www/web3/.subversion/auth': Permission denied
du: cannot read directory `/var/www/web3/user/magento/Maildir': Permission denied
du: cannot read directory `/var/www/web3/user/magento/.spamassassin': Permission denied
[Wed Jun 25 00:35:14 2008] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Wed Jun 25 00:36:39 2008] [notice] Apache configured -- resuming normal operations
[Wed Jun 25 00:36:39 2008] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Wed Jun 25 00:37:38 2008] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Wed Jun 25 00:37:45 2008] [notice] Apache configured -- resuming normal operations
[Wed Jun 25 00:37:45 2008] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Wed Jun 25 00:46:51 2008] [error] mod_ssl: SSL handshake interrupted by system [Hint: Stop button pressed in browser?!] (System error follows)
[Wed Jun 25 00:46:51 2008] [error] System: Connection reset by peer (errno: 104)
[Wed Jun 25 00:53:01 2008] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Wed Jun 25 00:54:18 2008] [notice] Apache configured -- resuming normal operations
[Wed Jun 25 00:54:18 2008] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Wed Jun 25 01:36:24 2008] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Wed Jun 25 01:37:47 2008] [notice] Apache configured -- resuming normal operations
[Wed Jun 25 01:37:47 2008] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Wed Jun 25 09:07:19 2008] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Wed Jun 25 09:08:40 2008] [notice] Apache configured -- resuming normal operations
[Wed Jun 25 09:08:40 2008] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Wed Jun 25 09:12:00 2008] [notice] caught SIGTERM, shutting down
Output of httpd -t
Code:
Syntax OK
output of netstat -tap
Code:
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       PID/Program name
tcp        0      0 *:mysql                 *:*                     LISTEN      4322/mysqld     
tcp        0      0 75-149-58-xxx-SF:domain *:*                     LISTEN      4932/named      
tcp        0      0 75-149-58-xxx-SF:domain *:*                     LISTEN      4932/named      
tcp        0      0 75-149-58-xxx-SF:domain *:*                     LISTEN      4932/named      
tcp        0      0 75-149-58-xxx-SF:domain *:*                     LISTEN      4932/named      
tcp        0      0 web1.xxxxxxxxxx.co:domain *:*                     LISTEN      4932/named      
tcp        0      0 localhost.locald:domain *:*                     LISTEN      4932/named      
tcp        0      0 localhost.localdoma:953 *:*                     LISTEN      4932/named      
tcp        0      0 *:smtp                  *:*                     LISTEN      4885/master     
tcp6       0      0 [::]:imaps              [::]:*                  LISTEN      4443/couriertcpd
tcp6       0      0 [::]:pop3s              [::]:*                  LISTEN      4482/couriertcpd
tcp6       0      0 [::]:pop3               [::]:*                  LISTEN      4462/couriertcpd
tcp6       0      0 [::]:imap2              [::]:*                  LISTEN      4423/couriertcpd
tcp6       0      0 [::]:ftp                [::]:*                  LISTEN      4961/proftpd: (acce
tcp6       0      0 [::]:ssh                [::]:*                  LISTEN      4224/sshd       
tcp6       0      0 ip6-localhost:953       [::]:*                  LISTEN      4932/named      
tcp6       0      0 [::]:smtp               [::]:*                  LISTEN      4885/master     
tcp6       0    720 web1.xxxxxxxxx.com:ssh   192.168.2.134%819:56934 ESTABLISHED 5016/0
output of df -h
Code:
Filesystem            Size  Used Avail Use% Mounted on
/dev/sda1              36G  2.1G   32G   7% /
varrun                248M   92K  248M   1% /var/run
varlock               248M     0  248M   0% /var/lock
udev                  248M   32K  248M   1% /dev
devshm                248M     0  248M   0% /dev/shm
Now if I "a2dismod ssl" I don't have any problems, but I still don't have ssl!
Code:
root@web1:~/ispconfig/httpd/logs# a2dismod ssl
Module ssl disabled; run /etc/init.d/apache2 force-reload to fully disable.
root@web1:~/ispconfig/httpd/logs# /etc/init.d/apache2 force-reload
 * Reloading web server config apache2
root@web1:~/ispconfig/httpd/logs# apache2ctl restart
httpd not running, trying to start
root@web1:~/ispconfig/httpd/logs# apache2ctl start
httpd (pid 5342) already running
root@web1:~/ispconfig/httpd/logs# apache2ctl restart
root@web1:~/ispconfig/httpd/logs# /etc/init.d/apache2 force-reload
 * Reloading web server config apache2
   ...done.
root@web1:~/ispconfig/httpd/logs# a2enmod ssl
Module ssl installed; run /etc/init.d/apache2 force-reload to enable.
root@web1:~/ispconfig/httpd/logs# /etc/init.d/apache2 force-reload
 * Reloading web server config apache2
   ...done.
root@web1:~/ispconfig/httpd/logs# apache2ctl start
root@web1:~/ispconfig/httpd/logs# apache2ctl restart
httpd not running, trying to start

Last edited by yuro; 25th June 2008 at 18:46.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Hosts SSL 443 DaddyFix Installation/Configuration 16 9th May 2012 19:51
Improve the Firewall rules vaio1 Installation/Configuration 0 10th May 2008 20:44
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 20:58
SSL for virtual hosts on one certificate rbartz Tips/Tricks/Mods 8 20th November 2007 17:59
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45


All times are GMT +2. The time now is 16:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.