Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th June 2008, 17:41
getrav getrav is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 19
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default SpamSnake SpamAssassin not working?

In Mailscanner SA Score is all blank!

Instead of clogging up this post, I put the full Lint test is at:
http://pastebin.com/m770e808f
Please help!!!

As per Rocky's instructions, I should be seeing something like code below but I don't.
Code:
I see: debug: using "/etc/MailScanner/spam.assassin.prefs.conf" for user prefs file
I don't see any of the below:
debug: bayes: 28821 tie-ing to DB file R/O /etc/MailScanner/bayes/bayes_toks
debug: bayes: 28821 tie-ing to DB file R/O /etc/MailScanner/bayes/bayes_seen
debug: bayes: found bayes db version 2
debug: Score set 3 chosen.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SpamSnake Issues Kamian HOWTO-Related Questions 14 19th September 2010 15:03
ISPconfig 2.2.21 Load Averange Very High mmiyamoto General 3 6th March 2008 13:13
Spamassassin stopped working! scarlett HOWTO-Related Questions 1 29th February 2008 21:58
Question on Clamscan and SpamAssassin AZMel Installation/Configuration 3 11th January 2007 19:56
spamassassin stop working after woody to sarge update shark_tico Server Operation 1 19th October 2006 14:01


All times are GMT +2. The time now is 20:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.