Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 4th June 2008, 19:11
Thomas_Powers Thomas_Powers is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ubuntu 8.04 Spamsnake - all SA scores 0.00

Hello HTF guys!!

Let's get this out right now...I be a newbie at the linux world, so the problem here is probably simple to you guys. Anyway, I have followed the step by steps on building the perfect spamsnake on Ubuntu 8.04 (which kicks the snot out of our barracuda for capabilities).

But when I went active, all messages that came in got a spam score of 0.00 so it's letting everything through. When I run the spamassasin lint test, everything is cool and it gets a progressive score in the test of like 5 of so, so I'm a bit stumped as to where to look on this one.

All help is greatly appreciated.

Tom Powers
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Errors after following The Perfect SpamSnake (Ubuntu 8.04) hvrossum HOWTO-Related Questions 21 27th June 2008 17:14
Virtual users... Ubuntu 8.04 spaceuser HOWTO-Related Questions 12 19th June 2008 08:04
Problem on restart bind9 satimis Server Operation 6 30th October 2007 02:01
Log for Debugging jwan Installation/Configuration 5 27th October 2006 14:34
Traffic overview in ISP Manager > ISP Site > Statistics: Overall 0.00 tom Installation/Configuration 2 23rd April 2006 14:17


All times are GMT +2. The time now is 12:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.