Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 1st June 2008, 11:25
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Please check if the MX record for your domain is pointing to your server.
You can check that with
Code:
dig mx yourdomain.com
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Would the problem come from postfix? satimis Server Operation 10 27th January 2008 10:31
Cant send mail from script to my server warrior Server Operation 18 4th January 2008 18:46
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 14:17
Setting up a backup mail server setup with two installations of ISPConfig zitch Tips/Tricks/Mods 7 30th December 2006 10:07
Emails are not delivered to external mail server. kanour General 2 18th October 2006 11:36


All times are GMT +2. The time now is 22:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.