Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 21st January 2006, 20:02
Median Median is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 57
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Lost all access to vps after install

Hi.

Hoping someone can help. I successfully installed ISPConfig on my vps and was able to log in and set up a resller account for myself successfully. Something happened (I have no idea what) and I lost connection.

Since then I have been unable to access my vps by domain name or ip address by any means - I have tried http, ftp, sftp and ssh all without success.

I can still access the main vps control panel and put the vps into repair mode and if I do so I can then access the server via ssh. Rebooting then causes everything to be inaccessible again.

Anyone help at all please? Thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install question/issue wr19026 Installation/Configuration 8 12th January 2006 09:44
ISP install problems Debian sarge 3.1 lerra Installation/Configuration 1 5th January 2006 16:37
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 16:04
install error on the end of the installation Vegettex Installation/Configuration 2 20th November 2005 23:50
perfect install 5.04 isp on desktop image? bspratt Server Operation 5 6th November 2005 14:27


All times are GMT +2. The time now is 06:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.