Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd May 2008, 04:42
joelee joelee is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 47
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Apache Mod_Proxy Problem

Hi All,

I'm having problem getting apache mod_proxy to work. I'm getting this error and not sure why and how to fix.

Code:
[Wed May 21 21:16:45 2008] [error] [client 192.168.1.5] proxy: Max-Forwards has reached zero - proxy loop? returned by /
I'd appreciate any comments/suggestion to help me fix this problem.

Note: To setup my proxy i've pretty much followed this example in this how-to:
http://howtoforge.com/apache_reverse_proxy_ispconfig

My setup is on debian etch 2.6.18-1...

Thanks in advance for anyone assistance.

joe
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
ISPConfig, Apache, encodings and charsets problem... erebus Installation/Configuration 1 26th September 2007 12:50
Apache language problem toyito Installation/Configuration 2 30th November 2005 04:25
UI Problem with additonal Apache directives tstich General 3 3rd November 2005 14:11
Warnings in ispconfig.log and path for apache problem. Pelle Installation/Configuration 7 16th October 2005 23:21


All times are GMT +2. The time now is 10:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.