Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 7th May 2008, 14:14
iverson0881 iverson0881 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 22
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email Clients cannot send mail

I just upgraded from 7.10 to 8.04 per the falko guide but I can't seem to send mail from any client, regardless if the password is correct or not. I suspect it's a saslauthd issue but I tried rerunning the steps from the 8.04 perfect server guide but I still have this problem.

Also saslauthd daemon doesn't seem to start correctly. I'm not 100% sure what's going on.

Any help would be great. Thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail server using Postfix, Dovecot, Mysql... Postfix virtual maps doesn't work?? tarasbuljba HOWTO-Related Questions 33 28th May 2010 14:33
procmail can't write Hellbound General 27 8th June 2009 21:51
Postfix reject connections gabrix Server Operation 27 25th January 2007 08:37
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs ebbay Installation/Configuration 9 4th March 2006 11:47


All times are GMT +2. The time now is 18:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.