Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th April 2008, 03:46
cobro cobro is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Right here
Posts: 43
Thanks: 22
Thanked 2 Times in 1 Post
Default i am having some problem ?

okey so i am brandnew to linux but i have manage to install fedora 8 and i am going to use it as dedicated server ok i installed fedora hehe but with the wrong install instructions i followed fedora_7_server but maby the are same as fedora_8_server setup ? yeah maby that might be the problem why this is not working for me but i can see test page in my browser but i have installed ispconfig but i am just not able to connect to it ? just says firefox can`t establish connection to server at 192.168.1.2:81.

maby i have to setup fedora installation as the say in the right fedora setup number 8 and then every thing might work but one more question do i have to install ispconfig first before i configure my server or just at the end of server configuration ?

hope to see some answers

Thank you
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 18:58
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
Problem with install of ISPConfig on OpenSuSe 10.3 64 Bit Prometheus Installation/Configuration 5 14th November 2007 11:11
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 17:06


All times are GMT +2. The time now is 07:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.