Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th April 2008, 22:33
kextra1 kextra1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 121
Thanks: 12
Thanked 10 Times in 6 Posts
Default Remoting Framework beta 3 with 2.2.23 stable

Hello,

I am running ISPConfig 2.2.23 & Debian Etch 4.0

Although I haven't looked inside the .pkg file for the remoting framework beta 3, I'm not sure if that is where the problem is.....

I've enabled XML in the compile script before install...I've tried quite a few things....however in version 2.2.18 I was able to view the index page.

php -m shows that I have soap and xml....

After Browsing to https://www.mysite.com:81/remote

I get the following error:


<SOAP-ENV:Envelope SOAP-ENV:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">

<SOAP-ENV:Body>

<SOAP-ENV:Fault>
<faultcode>Server</faultcode>
<faultactor>method '' not defined in service ''</faultactor>
<faultstring/>

<detail>
<soapVal xsi:type="xsd:string"/>
</detail>
</SOAP-ENV:Fault>
</SOAP-ENV:Body>
</SOAP-ENV:Envelope>

<!--

soap_server: entering parseRequest() on 15:04 2008-04-18
soap_server: Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5
soap_server: Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
soap_server: Accept-Encoding: gzip,deflate
soap_server: Accept-Language: en-us,en;q=0.5
soap_server: Connection: keep-alive
soap_server: Keep-Alive: 300
soap_server: User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.13) Gecko/20080311 Iceweasel/2.0.0.13 (Debian-2.0.0.13-1)
soap_server: got encoding: UTF-8
soap_server: method name:
soap_server: method '' not found!
soap_server: parser debug:
soap_parser: xml was empty, didn't parse!

soap_server: server sending...

-->



If anyone knows of a solution, I'd really appreciate it if you'd post

Thanks

-=k

Last edited by kextra1; 19th April 2008 at 01:26.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remoting Framework and stable version mlz General 19 26th July 2008 01:55
Remoting Framework / xml instalation issue gauthier Installation/Configuration 7 9th October 2007 10:06
Adding a Web Remoting Framework bigger_travis General 1 13th July 2007 20:26
Remoting framework still show black block under tools mxc Installation/Configuration 2 26th February 2007 07:13
Remoting Framework mlz General 9 18th January 2007 22:52


All times are GMT +2. The time now is 17:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.