Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #9  
Old 9th April 2008, 11:43
darvish darvish is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default same issue

I tried changing the extensions_dir. But it does not seem to help me. Maybe I am not changing them in all the php.ini files? How can I find all of them? ( Forgive the newbie question please ) I am following the tutorial at:
http://www.howtoforge.com/intrusion-...on-ubuntu-7.10
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
configuring IPTABLES firewall adityavpratap HOWTO-Related Questions 9 27th May 2006 21:42
Frustrated with ISPConfig install! woozyerdaddee Installation/Configuration 4 19th May 2006 03:38
Fresh Install on Debian cksrealm Installation/Configuration 12 22nd February 2006 16:14
Installation Fails... :( cyberstorm Installation/Configuration 1 15th January 2006 18:07
Install stop at uuwish, UUDeview SeaWolf Installation/Configuration 6 4th October 2005 23:53


All times are GMT +2. The time now is 16:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.