Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th March 2008, 13:55
sebastienp sebastienp is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 16
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Booting On PXE And On A Customized Debian System

Hi there,

I already read something regarding the issue I experiment, but no acceptable answer was provided so I'm stuck in the fog.

Once I followed your howto, I was unable, whatever I changed, to boot on the customized debian image. It's been close to 2 days I've been working on it, but it looks like it's impossible to get nfs work.

Again, and again, and again the same error, as mentionned before, by other users, here and there around Google :
nfs: server XXX not responding, still trying.

I never saw a NFS OK in the logs, even if i can access nfs share with another computer.

DHCP is OK (driver loaded, correct address and so on)
TFTP is OK (as far as I can see)
NFS is working (showmount -e localhost OK, and so on...),
BUT IT'S NOT POSSIBLE TO BOOT on the customized system.

Do someone have a clue ?
Did it work for someone ?

Regards,
SP
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.