Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th January 2006, 01:21
mantasman mantasman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default something wrong with mail & hostname

if i send message myself, i see such error in /var/log/maillog:
Code:
B7A094F2043F: to=<web11_me@localhost.localhost>, orig_to=<postmaster@thehostman.net>, relay=none, delay=1, status=bounced (Host or domain name not found. Name service error for name=localhost.localhost type=A: Host not found)
i'm 100% sure, email exists. and web11_me exists too. and if ping localhost.localhost, 127.0.0.1 (so my server) replies.
ftp, www, sending emails work. the only one which doesnt is receiving emails :/
i'm under fedora core 4, setuped by "the perfect setup"
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cant get mail after applying the update 2.1.2 mphayesuk Installation/Configuration 2 31st December 2008 15:48
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 09:27
Mail being delivered to wrong user Sinisfun Installation/Configuration 19 14th May 2007 17:45
Mail server jas_esp Server Operation 1 7th December 2005 19:17
Can't get MX for external mail server to work semmelbroesel Installation/Configuration 4 25th November 2005 18:48


All times are GMT +2. The time now is 22:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.