Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd February 2008, 19:38
Check Check is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 76
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default network issues now it says "401 The web site is blocked by administrator"

I had a router go bad and had to replace that. In the process i rebooted my server. Now all my sites are saying 401 The web site is blocked by administrator

I am running ubuntu 6.06 lts using perfect setup.


any ideas. This is pretty urgent

Last edited by Check; 23rd February 2008 at 19:41.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Accessing web site by its ip address dimas General 7 11th September 2012 09:10
web site install cruz Installation/Configuration 18 30th May 2007 11:20
how to view site on local network webdev316 General 5 1st April 2007 09:09
Static Web Site Configurations christopher Installation/Configuration 8 18th November 2006 14:43
Perfect Xen 3.0 setup for Debian gurneyzap HOWTO-Related Questions 4 26th March 2006 11:30


All times are GMT +2. The time now is 06:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.