Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th February 2008, 21:32
VinceDee VinceDee is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 9
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser shows directories, not web pages

I just did the Ubuntu 7.10 perfect server install, complete with ispconfig. Everything seemed to go well, but now when I try to access the website it shows only the directory and not the index.html file. Not only that but when I add more websites (in addition to the default), it still only shows the same /var/www directory. When I deleted the two websites that I had added in ispconfig, the websites were deleted from inside ispconfig but the folders were all still in the /var/www directory. Isn't it supposed to delete the folders?

This is a test server so I don't mind showing you where it is:

www.vincedee.com

Please let me know if you can help me figure out what's wrong here. The httpd.conf file in /etc/apache2 has nothing in it. Also, I can't figure out how to copy and paste my conf files from the server to show them to you.

Thanks for any help
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't View PHP web pages ris516 General 2 17th June 2007 14:15
Problems with the virtual email system with postfix, courier,mysql Greg Parker HOWTO-Related Questions 3 3rd January 2007 17:59
get thousands of "Mailsize" mails from own server torusturtle Installation/Configuration 20 24th December 2006 14:51
Web home directories world writable? zarrelli Installation/Configuration 1 25th July 2006 11:56
weird problem display £ signs in web pages paulley Server Operation 2 27th June 2006 22:16


All times are GMT +2. The time now is 00:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.