Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #18  
Old 12th February 2008, 19:13
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,263
Thanks: 216
Thanked 649 Times in 295 Posts
Default Bug within ISPConfig 2.2.20.

Yes i see; i can confirm what you wrote here.

The "_" has been removed as it should be, so the result for web1_db1 is: web1db1. But if more databases are added, the database name remains to be web1db1, not web1db2 or web1db3 for example.

This is not how it should work and i think this is a serious bug which needs to be fixed!
The result is that only one database for a site can be created with ISPConfig 2.2.20.
__________________
Hans

MrHostman | Managed Hosting

Last edited by Hans; 12th February 2008 at 19:41.
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fastcgi and php with ispconfig tosser Installation/Configuration 14 18th January 2009 14:41
ISPConfig 2.3.3-dev released till General 10 12th March 2008 22:08
ISPConfig 2.2.20 Beta 1 available for testing till Developers' Forum 7 9th February 2008 19:48
fastcgi and php with ispconfig tosser Tips/Tricks/Mods 3 25th June 2006 22:01
Recreating ISPConfig database retran Installation/Configuration 2 16th April 2006 00:22


All times are GMT +2. The time now is 19:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.