Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 7th February 2008, 23:23
Chip Chip is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 12
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Thanks for the not useful but rather extremely useful post!

It solved the issue.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail problems when more than one site exists for a single domain james@thereidsonline.com Installation/Configuration 1 5th January 2007 10:59
Problems with webmail logins and POP3 Spaetzle General 11 24th November 2006 16:05
Change of URL in Webmail in second domain jofranco General 1 8th May 2006 00:37
Problems with domain and host name ispconfig 2.1.1 grantdutoit Installation/Configuration 8 6th April 2006 21:53
Bind, Postfix and possibly more problems from "http://" domain entry LunarNexus Installation/Configuration 5 5th April 2006 15:50


All times are GMT +2. The time now is 16:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.