Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 7th February 2008, 14:26
fide fide is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 6
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Full email mailuser login not working

Hello guys,
I have a strange issue with my ISPConfig mailuser login (https://mydomain:81/mailuser/).
If I try to login with a ispconfig login, like web9_user , I can login successfully ;
If I try to login with the same user full email address, like user@domain , I get an "unknown user" error.
Any idea?

Thank you very much
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
mailuser login malformed CaptainBalou Tips/Tricks/Mods 25 25th October 2008 16:40
Unable to authenticate to SMTP server ashkev Installation/Configuration 15 6th February 2007 18:46
1 email working, but others arent? lipp9000 Installation/Configuration 8 22nd July 2006 17:35
sending email (connect, login) = slow TheRudy Server Operation 7 8th July 2006 13:46


All times are GMT +2. The time now is 09:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.