Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 3rd February 2008, 19:06
Johnbb Johnbb is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Red face Still have probs

Hi Topdog I re-installed from cd (LXF100) then re-checked /etc/apt/sources.list this file appears to be empty
cut and pasted listfrom yr reply ran get-apt install got 9 page error report
Should the cd have been in drive when I ran get-apt install? or should I have done something else?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting e-mail working hansoffate Installation/Configuration 29 13th August 2008 16:33
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 14:17
mail issue - can recieve but not send phillycode Installation/Configuration 2 24th March 2007 15:02
Email seemingly not working... Duplex Installation/Configuration 11 19th April 2006 14:48
Perfect Xen 3.0 setup for Debian gurneyzap HOWTO-Related Questions 4 26th March 2006 11:30


All times are GMT +2. The time now is 10:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.