Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25th January 2008, 02:34
rusty rusty is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 45
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Alias mappings

Hi.

My virtual users are working fine. mail goes to the right mailbox. However, mail that needs to be forwarded to another user on the same domain, instead goes in that user's mailbox. (ie. joe@example.com goto mike@example.com lands in Joe's mailbox.) Postfix is referring to the correct db table (if I alter the name in mysql, the mail bounces). Somehow, postfix ignores the destination address in the goto field.

I'm using postfix, dovecot, postfixadmin, amavis

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,

Eric
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix delivery problem erebus Installation/Configuration 8 29th July 2014 20:17
Cannot add the email alias: contact or contacts swieep General 4 22nd October 2007 19:47
Access Problem with Apache2 Alias Heinz Installation/Configuration 3 18th November 2006 15:19
Alias for multiple users erk General 4 16th November 2005 16:52
Alias outside of Web1? Bedevere Installation/Configuration 3 8th September 2005 02:15


All times are GMT +2. The time now is 16:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.