Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 14th January 2008, 08:48
leventersoy leventersoy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default My domain name doesnt work to virtual directory

I have added a reseller , and i am joining a reseller account .I am added the domain name. The area name I added, It is working in another place ... The patch of this directory : /www/var

what am i do necessary? please help me
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig on a RaQ2 mattm Installation/Configuration 12 23rd January 2008 18:17
Help dnectom Installation/Configuration 5 15th June 2006 14:05
Mysterious Install Problem tgansert Installation/Configuration 5 9th May 2006 15:35
setup fails on debian 3.1 dtrumbower Installation/Configuration 7 7th March 2006 13:42
Update to 2.2.0 question brianetilley Installation/Configuration 10 4th March 2006 17:02


All times are GMT +2. The time now is 22:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.