Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th January 2008, 10:17
JACOBKELL JACOBKELL is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same document root for all domains

For some reason,i have same document root on two domain and ip adress of server.I installed webmin and tried to fix it but still nothing.With little playing it changed from document root of ip adress to document root of first domain but now it show content of first domain on ip adress and second domain.I think httpd.conf is fine,beacuse i installed new conf during webmin install.Could be something with nameserver or dns?
Also,i noticed i can login to both domains with username from one domain which shoul'nt happening.Mysql work,even pop server working,i can login onto it,but any mail operation simply doesnt work.Which mean no matter do i send mail to adress on server,send mail from server,put mail on forwarding it doesnt work.And webmin doesnt report any error.And i think that cause same error what cause previous case.Any idea how to fix it?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th January 2008, 16:34
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Can you post your APache vhost configuration?
Did you read this doc? http://httpd.apache.org/docs/2.2/vhosts/name-based.html
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 12th January 2008, 16:04
JACOBKELL JACOBKELL is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Nevermind,i recreated virtual hosts using virtualmin and it worked somehow.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
monit howto Jamesk5 HOWTO-Related Questions 11 5th August 2008 15:10
apache not working cruz Server Operation 21 29th October 2007 00:19
Add Webmin to the system sushestvo Installation/Configuration 44 21st August 2007 16:52
Server Side Includes don't work PermaNoob General 7 1st May 2007 20:38
cannot connect to ispconfig guidovanh Installation/Configuration 22 3rd March 2006 19:52


All times are GMT +2. The time now is 09:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.