Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th January 2008, 19:56
galphanet galphanet is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Problem with the new update (.19)

Hello !

I've done the update and now I've a litte problem: I can access to the admin pages without SSH but not with.

I've changed the port number to 1818 in the httpd.conf at 3 places:
Code:
Port 1818
Code:
<IfDefine SSL>
Listen 1818
</IfDefine>
Code:
<VirtualHost _default_:1818>
And after the update process, I've done exactly the same thing.
Now Apache answers to http://ip:1818 but not at https://ip:1818

I've tried to issue a new certificate and read the log files but there's nothing.
There is the last line in ssl_engine_log after the starting process:
Code:
[09/Jan/2008 18:47:15 04175] [info]  Init: Initializing (virtual) servers for SSL
But in error.log, I see this when I try to connect with SSL:
Code:
[Wed Jan  9 18:47:15 2008] [notice] Apache/1.3.39 (Unix) PHP/5.2.5 mod_ssl/2.8.30 OpenSSL/0.9.7m configured -- resuming normal operations
[Wed Jan  9 18:47:15 2008] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Wed Jan  9 18:47:22 2008] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] Invalid method in request \\x16\\x03
So..what can I do ?

Many thanks for your help
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th January 2008, 20:08
galphanet galphanet is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Re,
Now everthing is working, I don't know why...
thanks
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
DNS update problem davy Installation/Configuration 7 30th August 2007 09:01
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 20:38
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 06:19
Update problem Jorem Installation/Configuration 2 10th February 2006 01:03


All times are GMT +2. The time now is 19:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.