Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 31st December 2007, 11:41
Rockdrala Rockdrala is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 140
Thanks: 7
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Changing to SSL for ISPconfig site.

I installed and selected http:// instead of https://

How do i switch back to the https://

and will this affect any of the hosted sites or the ip address there on.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSL for virtual hosts on one certificate rbartz Tips/Tricks/Mods 8 20th November 2007 17:59
Site SSL not working cic Installation/Configuration 6 16th October 2007 18:01
SSL Issue - Unable to connect to any site Menzor Installation/Configuration 4 27th May 2007 04:03
SSL not working for individual site. FeraTechInc General 4 1st March 2007 20:26
SSL Only site (disable HTTP access) letic General 3 20th July 2006 12:17


All times are GMT +2. The time now is 14:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.