Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th December 2007, 19:48
Aldert Aldert is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 20
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Apache / httpd restart / startup failed without errors

I don't want you bother with my problems so I searched for 2 hours over the web for a solution for what I'm experiencing now. My apache is broken, but throws no errors. That makes it impossible to resolve it for me. The only thing error_log states:

[Thu Dec 27 19:15:08 2007] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Thu Dec 27 19:15:23 2007] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Thu Dec 27 19:16:45 2007] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Thu Dec 27 19:19:13 2007] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)

(SElinux is disabled as far as I know)

My apache was working well, till I needed to start ISP config again. That broke my server in some kind of way (really vague), httpd stopped. The server has been restarted, but that also restarted the ISP config server. The httpd server still didnt want to start (all other services do).

I uninstalled httpd and its dependencies and reinstalled them (using yum), using the new configs to test. No luck, still stopping w/o an error. There are no problems with modules as far as I can see. The error_log stays empty, debug level startup says nothing special, only messages log file says startup failed... (Dec 27 18:45:36 aerotronicvds httpd: httpd shutdown failed
Dec 27 18:52:10 aerotronicvds httpd: httpd startup failed)

The only value information for debugging this might be:
https://aerotronic.nl:81/stracehttpd.txt

I disabled the certificates by commenting those lines, it otherwise stopped at localhost.key or my website's certificate...

Thanks so much in advance for pointing me further!

I'm using CentOS 4.4, according to the perfect setup of this site.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 09:29
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
MaxClients set to appropriate level, but ISPconfig is crashing from it (I think) bpmee Server Operation 6 11th January 2007 19:29
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29
How to install BFD (Brute Force Detection) domino Tips/Tricks/Mods 9 31st March 2006 22:40


All times are GMT +2. The time now is 14:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.