Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th November 2006, 17:04
foxphiles foxphiles is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default mysql apache charset problem

mysql apache charset problem

hi, i have this strange problem.
i use thai language and when i query data from mysql the character comes out right, sometimes. and sometimes just unreadable.

here is example of the output.
<< this comes out right

<< this is wrong

those two output is done at close time together, just refresh the browser and results change.
any idea where i should go check?

thanks in advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th November 2006, 22:03
sysconfig sysconfig is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: (.)
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to sysconfig
Default

I am not sure but I think which charset are you using with Apache?

I mean the Default Addcharset type...
__________________
Linux Web Administrator
Optimize, secure and performance tunning for Apache || MySQL5.1 Cluster How To
The visionary conceives the impossible, The missionary makes it possible. ...Gita.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th November 2006, 16:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Also, did you put the correct charset in the HTML header? Which distribution do you use?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
PHP problem or MySql problem , maybe both? reddog Server Operation 7 16th August 2006 09:21
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 16:04
Problem installing ISPConfig, then with MySQL... ctroyp Installation/Configuration 7 26th September 2005 16:37


All times are GMT +2. The time now is 23:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.