Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th September 2006, 12:01
djkoelkast djkoelkast is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 63
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Can't receive email at all (or can't login)

Hi,

installed ISPConfig yesterday following the howto for debian sarge step by step. Everything seemed to work but when I wanted to mak the email addresses the problems started.

I didn't like the user prefix so I ended up with having no prefix at all, could this cause a problem???

When I want to login as email user in webmail it says name/password are not correct. When I want to login through pop3 in outlook it keeps coming with the password box.

Please help me out as I really need this to work. If you need any more info please say so.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th September 2006, 12:19
djkoelkast djkoelkast is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 63
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Reintroduced the prefix but still I'm not able to receive mail.

In the maillog:

Code:
Sep  8 12:17:34 server ipop3d[17752]: pop3 service init from 192.168.1.50
Sep  8 12:17:34 server ipop3d[17752]: Command stream end of file while reading line user=??? host=[192.168.1.50]
Sep  8 12:17:43 server ipop3d[17755]: pop3 service init from 192.168.1.50
Sep  8 12:17:43 server ipop3d[17755]: Command stream end of file while reading line user=??? host=[192.168.1.50]
Sep  8 12:17:44 server ipop3d[17756]: pop3 service init from 192.168.1.50
Sep  8 12:17:44 server ipop3d[17756]: Command stream end of file while reading line user=??? host=[192.168.1.50]
what is all this about?
Reply With Quote
  #3  
Old 8th September 2006, 14:26
djkoelkast djkoelkast is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 63
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

the solution was to install courier. thanks.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending email (connect, login) = slow TheRudy Server Operation 7 8th July 2006 12:46
Can Send email but not receive it using sendmail on debian ZeroDni Installation/Configuration 7 25th June 2006 06:04
Can't receive email for aliases sbecker Installation/Configuration 10 4th April 2006 16:51
can't receive email mwebb Installation/Configuration 2 15th January 2006 19:29
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 23:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.