Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th August 2006, 23:26
ThE-LyNX ThE-LyNX is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default PHP5 in apache PHP4 at cli. how do get get PHP5 at both

Code:
<?phpinfo();?>
gives me

PHP Version 5.1.6-0.dotdeb.1

Code:
php -v
at cli gives me

PHP 4.4.4-0.dotdeb.1



How do i get rid of PHP4 so i can have PHP5 at the cli???
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th August 2006, 23:49
ThE-LyNX ThE-LyNX is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sorted

apt-get install php5-cli


now to run php5 scripts at cli i use

php5 <scriptname>
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache / php5 recompile HOWTO adrenalinic Installation/Configuration 2 15th June 2006 14:20
eaccelerator installation - can't find php5-config tom Programming/Scripts 9 15th May 2006 15:36
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45
PHP4 and PHP5 for SUSE 9.3 Prof M.Behrens Installation/Configuration 3 2nd April 2006 22:20
Apache2 with PHP4 and PHP5 on Debian Sarge chazaq HOWTO-Related Questions 1 28th March 2006 19:42


All times are GMT +2. The time now is 18:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.