Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th April 2013, 19:05
vmos vmos is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 57
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problems with creating databases in a 2 server cluster

Good afternoon,
I've got a two server cluster with one acting as the web server and the other as the DB. Both servers running ispconfig 3.0.5.1 on ubuntu with apache and mysql.

I had the setup working nicely, so I cloned the servers, changed a few things, on the new db server I uninstalled ispconfig and reinstalled it so I could point it to the new web server for clustering and it all seemed grand.
Somewhere along the line it's stopped working. Using the interface on the web server, I'll create a db on the second, except it doesn't create anything. Also I can't change permissions on existing DBs

I've unistalled and reinstalled ispconfig on the db, verified that the details I put in can be used to connect to the db from the web. Beyond that, I'm struggling to debug this.

How can I see what details the web is using to connect to the db? is there any way to turn on extra logging for this? as I haven't been able to find any errors.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
cluster, database, ispconfig, permissions

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
500 internal error after upgrade abintipl Installation/Configuration 9 18th July 2012 12:51
ISPConfig 3 - CentOS 5.4 - SSL Problems!?! owainbaber Installation/Configuration 4 26th July 2011 17:12
Problems with MySQL Cluster (Help) longvnit Server Operation 2 9th December 2009 17:22
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 13:58
The Perfect Setup - Debian Etch (Debian 4.0) some trouble daniel80 HOWTO-Related Questions 26 1st February 2008 16:30


All times are GMT +2. The time now is 15:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.