#1  
Old 4th August 2006, 05:31
fdzedzy fdzedzy is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Philly,PA
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to fdzedzy Send a message via Yahoo to fdzedzy
Default ISPConfig hangs on startup

I have installed ISPConfig on CentOS 4.3 following the perfect setup howto. Everything was working fine. However when I reboot my server, ISPConfig does not start. It just sits there saying "starting ispconfig_server". I can access everything else on the server, but ispconfig. Does anyone have any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th August 2006, 06:38
fdzedzy fdzedzy is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Philly,PA
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to fdzedzy Send a message via Yahoo to fdzedzy
Default

After some more experimenting, I found that it was hanging up because it was waiting for me to enter the pem pass phrase. I found more about it here http://www.howtoforge.com/forums/sho...ht=pass+phrase
So I followed the instructions there and now have ISPConfig starting properly on reboot.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cannot access ispconfig site Nu2Linux Installation/Configuration 13 3rd January 2009 15:29
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 22:18
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16
Location of ISPConfig startup command cchamb2 General 3 6th April 2006 00:02


All times are GMT +2. The time now is 06:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.