Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th October 2012, 19:36
inferno3031 inferno3031 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't create sites after centos 6.3 upgrade

Hello everyone,

as i wrote in the topic title i have an issue with my ispconfig 3 after centos 6.2 > 6.3 upgrade. The only thing that seems not to work is adding new sites and of course ftp users along with it. When i looked closely at what ispconfig is doing while adding a site i saw this in the base_dir, debug logs and ispconfig database entries :

/var/www/clients/client0/web27/web:/var/www/clients/clijavascript:changeTab(\'dns\',\'admin/server_config_edit.php\')ent0/web27/tmp:/var/www/site-domain.com/web:/srv/www/site-domain.com/web:/usr/share/php5:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/phpmyadmin:/usr/share/php

So obviously the problem is the additional js string in the directory name. I don't know how this string is getting there and i hoped you could help me. For the record i used firefox and chrome for it so i doubt it would be my browsers fault. Can anyone help me pls?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th October 2012, 08:52
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,754
Thanks: 821
Thanked 5,331 Times in 4,183 Posts
Default

Did you made a ispconfig update after you upgraded centos? If not, download the ispconfig tar.gz file, unpack it and run the update.php script which is in the install folder. Choose to reconfigure services when the updater asks you.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 29th October 2012, 09:00
inferno3031 inferno3031 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If i remember it correctly i think i did a small ispconfig update back then. I did it through ispconfig_update.sh. Should i still run the the update.php with reconfiguring the services?
Reply With Quote
  #4  
Old 29th October 2012, 09:03
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,754
Thanks: 821
Thanked 5,331 Times in 4,183 Posts
Default

Yes, please do the manual update again.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 29th October 2012, 09:31
inferno3031 inferno3031 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok so i did the manual update of the ispconfig with reconfiguring services. Unfortunately i still get the same result :

(from the ispconfig syslog)
2012-10-29 08:20 xxx.com Debug Creating symlink: ln -s /var/log/ispconfig/httpd/domain.com /var/www/clients/clijavascript:changeTab('dns','admin/server_config_edit.php')ent0/web29/log

Do you have any other ideas? Maybe theres something wrong with my ispconfig files? Or my php? This js added in fields is so werid.

Last edited by inferno3031; 29th October 2012 at 09:34.
Reply With Quote
  #6  
Old 29th October 2012, 10:21
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,754
Thanks: 821
Thanked 5,331 Times in 4,183 Posts
Default

Quote:
Maybe theres something wrong with my ispconfig files?
This was my guess, but the update shuld have replaced all fies. Or do you use a custom ispconfig theme which has not been replaced by the update?

What happens when you set the correct open_basedir path in the open basedir field of the website and click on save, is the path then correct or did the javascript code added again?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error install suphp on centos 6.3 tuto. r4faga Installation/Configuration 4 6th September 2012 19:03
ISPConfig 3 Centos 6 Slow Sites doggybs Installation/Configuration 3 17th April 2012 12:36
Problems connecting my HTC Desire outgoing mail client to Postfix and ISP Config 2 j.smith1981 Server Operation 6 12th July 2010 19:07
Mail issue after upgrade on CentOS 5.4 bseibenick General 2 26th June 2010 22:05
CentOS 4 - Zlib upgrade HowTo cryptic Tips/Tricks/Mods 7 3rd May 2008 21:14


All times are GMT +2. The time now is 19:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.